winnen wijnspijs wijn 6 surprise dinner terras

Een zondag vol wijn en eten, heerlijk. En jij kunt dit winnen!

Afgelopen zondag ging ik met zo’n twintig foodies, winies/wineys en hotspotlovers op pad. winnen wijnspijs wijn 1WijnSpijs had ons uitgenodigd voor de allereerste InstaWalk waar wij als Instagram schrijvers/bloggers/fotofanaten ’s middags werden getrakteerd op heerlijke wijnen en gerechten bij zes Amsterdamse restaurants. Het was een super gezellige dag en vooral erg hilarisch om zoveel Instagrammers bij elkaar te zetten. Zodra er ook maar een gerecht of glas wijn op tafel werd gezet, trokken wij en mass onze telefoons voor de nodige #wineporn en #foodporn. Dat krijg je als je ons winestagrammers en foodies uitnodigt. En jij kunt dit nu ook winnen!

WijnSpijs Wandeling

Wie mij al langer volgt, kent het concept waarschijnlijk maar al te goed. De WijnSpijs Wandeling is immers één van mijn favoriete uitjes. Voor wie het niet kent, het is heel simpel en briljant. De wandelingen worden op zondagmiddag georganiseerd en zijn door het hele land te lopen.
winnen wijnspijs wijn 5

Eigen tempo

Je bezoekt zo’n zes restaurants waarbij je elke keer een lekker glas wijn krijgt met daarbij een bijpassend culinair gerechtje, à la formaat tussengerecht. Tussen 12:00 en 17:00 uur loop je met je eigen gezelschap de route die voor jou is uitgestippeld. Zo zit niet iedereen tegelijk in hetzelfde restaurant. Lekker op je eigen tempo dus, als je maar zorgt dat je voor 17:00 uur bij je laatste restaurant bent.
winnen wijnspijs wijn 2

Met de app

Vroeger kreeg je een papieren strippenkaart met daarop je route, maar tegenwoordig gaat het allemaal digitaal via de app. Daar staat ook de ticketcode op, (wel even activeren voordat je gaat lopen, niet geheel onbelangrijk) die restaurants kunnen scannen. Met het scannen zien ze ook gelijk eventuele allergie- en dieetwensen die je bij het bestellen kunt opgeven. Op de site van WijnSpijs staat hun agenda, zodat je kunt zien waar en wanneer de volgende edities zijn.
winnen wijnspijs wijn 3

Winnen!

WijnSpijs is zo ontzettend gul geweest om een waardebon beschikbaar te stellen voor één van de volgers van Wijndummy. Wil jij kans maken op die bon ter waarde van 110 euro (goed voor kaarten voor 2 personen) voor een WijnSpijs Wandeling naar keuze? Doe dan mee! Wat moet je doen:
1. Zet jouw favoriete wijnmoment op Facebook en/of Instagram.
2. Gebruik de #wijndummy en #wijnspijs
3. Tag Wijndummy en WijnSpijs in je bericht.
4. Schrijf erbij waarom jij kans wil maken op die super gezellige WijnSpijs wandeling naar keuze!
winnen wijnspijs wijn 4
Disclaimer:
*Deze actie loopt zowel op Facebook als op Instagram.
*Er is 1 waardebon te verloten onder alle deelnemers aan de actie.
*De winnaar wordt WOENSDAG 9 MEI 2018 bekend gemaakt op de social media kanalen van Wijndummy en krijgt persoonlijk bericht via deze kanalen.
*Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. 

Meer Wijndummy

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina, volg je Wijndummy op InstagramTwitter en ga je naar het Wijndummy YouTube kanaal. Heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  Wijndummy

Deel dit :