wijndoekje winnen

Winactie!!! De oplossing tegen die rodewijnlippen

Nee, je hebt het niet koud, je hebt gewoon rode wijn gedronken. En nu zijn je lippen en tanden blauw. Het ziet er niet uit, vooral niet wanneer je nog op stap wil of zelfs op date bent,  maar erg makkelijk krijg je het ook niet weg. Die aanslag komt door de tannines in de wijn, maar daar heeft een aantal wijnliefhebbers nu een oplossing voor gevonden: het Wijndoekje!

Het oog wil ook wat

Het is een los verpakt -in ook nog eens een fancy verpakking- vochtig doekje waarmee je wijndoekjesimpel de aanslag kunt verwijderen. Door de aloë vera is het ook nog eens zacht voor je huid. Op Wijndoekje.nl kun je de doekjes al vanaf vijf stuks (voor 4,95 inclusief verzendkosten) bij je thuis laten bezorgen om te proberen. En wil je het aan iemand cadeau doen, dan kan dat ook. Er zijn verschillende geschenkverpakkingen te kiezen.

Testen = drinken

Maar werkt het ook echt? De enige manier om daar achter te komen is om de proef op de som te nemen en dat betekent drinken, goh vervelend. Afgelopen weekend vierde ik mijn dertigste verjaardag en vond dat de uitgelezen kans om het doekje eens goed te testen. Het feestje was geweldig, maar in het feestgedruis ben ik mijn idee vergeten en ben voor witte wijn gegaan…

Zaterdag was mislukt, maar gelukkig hadden we de zondag nog en omdat ik nog best fris en fruitig was na het feest, gingen we zondag dan maar aan de rode wijn, nogmaals: goh vervelend.

Wijndoekje geschenkNa wat wijntjes, want die opvallende blauwe lach komt niet vaak al naar één wijntje om de hoek kijken, is het toch echt tijd om het Wijndoekje te pakken. Het is super eenvoudig te gebruiken en nog zacht voor je lippen ook. Je hoeft echt niet heel hard te boenen, dus wees niet bang de avond te moeten voortzetten met rood geschuurde lippen. Zelfs op je tanden is het doekje goed te gebruiken. Ik was toch een beetje huiverig, want welke smaak zou ik vervolgens in mijn mond hebben? Ook dat viel allemaal mee. Je proeft eigenlijk niet zo veel en je tanden zijn hun blauwpaarse aanslag kwijt. En des te belangrijker: je wijntje smaakt daarna gewoon weer prima. Ik vind het een topuitvinding. Als je in een restaurant, wijnbar of kroeg bent, zorg je gewoon dat je het meeneemt in je tas of portemonnee. Je hebt je lippen zo schoon en je kunt weer met een stralende lach verder borrelen. Zeker aan te raden als je op date gaat of niet voor schut wil staan op die bedrijfsborrel!

Ik neem het in ieder geval mee in mijn tas wanneer ik dit weekend eens de wijnbarretjes van Utrecht ga testen! 🙂

Winnen!!!!

Nu wil het geluk dat vijf Wijndummyfans een pakket van Wijndoekje kunnen winnen met tien wijndoekjes, een satijnen zakje en een spiegeltje. Hoe? Ga naar de Wijndummy Facebookpagina, like de pagina (als je dat nog niet hebt gedaan) en like de post van de winactie. Als je de blog ook nog eens deelt zal je naam twee keer in de grabbelton gaan!! Woehoeeeeeeee!!!!!

winactie wijndoekje

Wijndummy

Deel dit :