zomerse wijnen Wijndummy

Nieuw wijnfestival in town!

Ik hou van een wijnfestival. Lekker struinen over zo’n terrein, wijntje in de hand, af en toe een oestertje naar binnen slurpen: heerlijk. Nu wijn helemaal hip en happening is, schieten de wijnfestivals als paddenstoelen uit de grond. En gelukkig ook in mijn hometown, Hilversum.

Druif wijnfestival 1

Wijnfestival Druif

Zondagmiddag 9 september is het marktterrein van Hilversum dé plek om een glas goede wijn te scoren. Verschillende winkels, restaurants en andere wijngerelateerde zaken laten zien wat ze te bieden hebben op het gebied van wijn. En natuurlijk is er ook de belofte van lekkere, bijbehorende hapjes.

Tickets

Het festival vindt 9 september plaats van 14:00 tot 19:00 uur. Kaarten zijn te koop bij de deelnemende partijen en aan de deur. Let er wel op dat het aan de deur duurder is. Dan kost een ticket € 15 euro en in de voorverkoop betaal je € 12,50. In beide gevallen is dit bedrag dan wel inclusief 4 munten a € 2,50. Voor alle deelnemers kun je kijken op druifwijnfestival.nl.

Hilversum

Mocht je nu denken: ‘Wat moet ik in godsnaam in Hilversum?’, dan heb ik nog wel wat tips voor je. Hilversum heeft er de laatste jaren steeds meer leuke restaurantjes bij gekregen waar je heerlijk kunt eten. Tips zijn: Paisan, Puur Smaeck, Bleu, Eten bij Sidney, Bistro Vos, Brasserie 22, Fat Joe’s en Foodhall Mout. Nu is deze laatste, vind ik persoonlijk, beter geschikt voor een lekker hapje en een drankje in plaats van een volwaardig diner, maar misschien heb je daar juist wel zin in na zo’n festival.

Winkelend publiek kan altijd nog even voor het festival het centrum in duiken. Niet groot, maar met voor de liefhebbers wel een Zara, H&M en Primark.

Liever even uitwaaien? Dan kan dat op hei. Noord, oost, zuid of west maakt niet uit. Hilversum is zo ongeveer omgeven door stukken heide en bos.

Tot zo ver mijn VVV praatje. Oh ja, een VVV hebben we ook! Maar die is dan weer dicht op zondag. Heel logisch natuurlijk :s

Meer Wijndummy

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina, volg je Wijndummy op InstagramTwitter en ga je naar het Wijndummy YouTube kanaal. Heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  Wijndummy

 

 

Deel dit :