wijnfestival

De wijnfestival en uitjes agenda ‘mei 2018’

De zon laat zich steeds vaker zien en dus is het ook weer tijd voor een heerlijk wijnuitje of wijnfestival. Gelukkig staat de maand mei voor de deur, want die zit boordevol leuke uitjes. Om het even wat makkelijker voor je te maken heb ik wat tips voor je op een rijtje gezet.

6 mei – WijnSpijs Wandeling, Veghel

Op een zondagmiddag door een stad struinen en om het uur genieten van een heerlijk glas wijn met een culinair hoogstandje op een bord voor je neus. Heerlijk toch?! Dat is dus precies wat de WijnSpijs Wandeling inhoudt. Je loopt gewoon in je eigen tempo en met je eigen gezelschap. Voor deze en meer wandelingen kijk je op wijnspijs.nl

11 t/m 13 mei – Eten op Rolletjes, Hilversum

I love foodtruck festivals. Eten op rolletjes is er één van. Het weekend van 11 tot en met 13 mei is dit festival te vinden in het Dudokpark in Hilversum. Uit de verschillende foodtrucks rollen heerlijke gerechten en voor wijn ben je ook op de juiste plek. I’m there! Meer informatie vind je hier!

terrein foodtruckfestival wijnfestival

11 t/m 13 mei – Fonteyn Festival, Utrecht

Het Janskerkhof in Utrecht wordt het weekend van 11 tot en met 13 mei omgetoverd tot een walhalla voor foodies en wijnliefhebbers. Met meer dan tachtig verschillende wijnen is er bovendien voor ieder wat wils. Meer info vind je op hun site.

13 mei – WijnSpijs Wandeling, Doesburg

Ook Doesburg doet in mei mee aan de WijnSpijs Wandeling. Struin op zondag 13 mei lekker door de historische binnenstad van deze Hanzestad aan de IJssel. Voor deze en meer wandelingen kijk je op wijnspijs.nl

18 t/m 21 mei –  Kannen & Kruiken, Zwolle

Tijdens het Pinksterweekend vindt in Park de Wezenlanden het Kannen & Kruiken festival in Zwolle plaats. De perfecte plek voor bier-, wijnliefhebbers en foodies. Kijk op hun site voor meer info!

restaurant week wijnfestival

19 t/m 21 mei – Eten op Rolletjes, Ede

Tijdens datzelfde weekend staat Ede op z’n kop tijdens het Eten op Rolletjes festival waar de foodtrucks weer van alles op tafel toveren en de wijntjes niet aan te slepen zijn. Meer info vind je op hun site.

27 mei – WijnSpijs Wandeling, Bergen op Zoom & Naarden

Zondag 27 mei staan er twee WijnSpijs Wandelingen op het programma. Eén in Bergen op Zoom en de ander in vestingstad Naarden. Lekker struinen door de stad en hier en daar neerploffen voor een culinaire verwennerij en een bijpassende wijn. Voor deze en meer wandelingen kijk je op wijnspijs.nl

27 mei – Wijn op het Plein, Sassenheim

Met meer dan vijftig open wijnen om te proeven kun je 27 mei ook naar Sassenheim. Daar wordt het plein rondom Brasserie Hemels omgetoverd tot een ware proeftuin.

Meer Wijndummy

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina, volg je Wijndummy op InstagramTwitter en ga je naar het Wijndummy YouTube kanaal. Heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  Wijndummy

 

Deel dit :