wijnhouders staand

Wijn drinken in stijl

Het is nu nog wekelijks een strijd tussen de zomer- en winterjas, maar we kunnen het niet ontkennen… De warmte komt er weer aan! En daarmee ook die heerlijke dagen van in de tuin hangen, in het park, op het strand en ga zo maar door. Even relaxen met een glas wijn is helemaal top, maar het is niet altijd even makkelijk om een fijne ondergrond voor je wijnglas te vinden.

Die mieren en andere beestjes lopen nu toch minder snel je glas in

wijnhouders in de zon

Weg van de beestjes

Daar heeft een Nederlands bedrijf wat op gevonden en introduceerde onlangs wijn-moment: wijnhouders vierkanteen pakket met handige wijnhouders voor twee glazen en een fles. Je steekt de stalen pinnen de grond in en voilà. Niet alleen leuk voor het oog, maar ook voor de stabiliteit. En een ander pluspunt: die mieren en andere beestjes lopen nu toch minder snel je glas in.

De wijnfleshouder is geschikt voor vrijwel alle flessen. Het enige nadeel is misschien dat je zo wel je fles in de zon zet, hoe fancy het er ook uit mag zien. Een koel sleeve past er net niet omheen, maar wat je wel kunt doen is de gekoelde fles in aluminiumfolie wikkelen. En anders heb je ook nog altijd van die koelstaven voor in de fles, zoals de wine-chill.

Goed voorbereid de zomer in

Zo ga je voorbereid die zomer tegemoet. De wijnsticks van wijn-moment zijn leuk om zelf te kopen of om te geven. Voor € 14,95 is dat ook prima te doen.

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina en volg je Wijndummy op Instagram. En heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nlWijndummy

Deel dit :