wijnglas in wijnbar rose

Welke wijnbar is de beste?

Mijn favoriete plek? Iets met wijn. Of het nu een wijngaard, wijnwinkel of wijnbar is. Van alle drie heb je er zat. De één natuurlijk leuker dan de ander. En wat de leukste wijnbar is van het jaar weten we binnenkort. De verkiezing ‘Wine bar of the Year’ is namelijk weer begonnen.

Verkiezing

Van 5 tot tot 30 november kun je jouw favoriete wijnbar opgeven via wine-bars.nl. Stemmen is belangrijk als jij jouw favo spot op de kaart wil zetten, want de tien wijnbars met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Daarnaast krijgen nog eens vijf wijnbars een wildcard van de vakjury. Die vijftien wijnbars krijgen vervolgens de vakjury op bezoek die zich tegoed zullen doen aan het lekkers wat de kaart te bieden heeft. Lijkt mij echt heeeeeeeeeeeeel zwaar. Dus mocht de jury nog ondersteuning nodig hebben: PICK ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chocolade en wijn 1 wijnbar

Verrassing

Wanneer de juryleden binnen komen vallen is voor de wijnbars een verrassing. Die jury bestaat uit Sharon van Lokhorst, (wijnjournalist Entree Magazine en JFK), Robert van Dijk (hoofdsponsor Coravin), Hans van de Meeberg (Misset Horeca en specialbite.nl), Ron Vermeulen (hospitality expert en food-market.nl), Romy Kooij (Wijndocent en miss-winelane.nl) en Robert Verhoeven (mede-eigenaar van Pitch PR en oprichter van wine-bars.nl). Zij zullen natuurlijk kijken naar de samenstelling van de wijnkaart, maar ook naar de service.

Winnaar

De winnaar zal dinsdag 8 januari bekend worden gemaakt, maar ook als stemmer kun je in de prijzen vallen. Je maakt dan namelijk kans op een geweldige Coravin! Met deze topgadget kun je je favoriete wijn per glas drinken zonder de fles te openen. Je kunt dus die hele speciale wijn even proeven om te kijken of die al op dronk is. De technologie achter het vernuftige dingetje zorgt ervoor dat je kurk intact blijft en je wijn tegen oxidatie wordt beschermd.

Meer Wijndummy

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina, volg je Wijndummy op InstagramTwitter en ga je naar het Wijndummy YouTube kanaal. Heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  Wijndummy

Deel dit :