wie is

EN WIE IS WIJNDUMMY?

En wie is WIJNdummy?

Tja, wie is Wijndummy…. Ik ben Heleen en wijn is een behoorlijk uit de hand gelopen hobby, want inmiddels mag ik mij vanaf september 2019 Vinoloog noemen! Zelf ooit als wijndummy in de wereld van wijn gedoken en steeds meer kennis vergaard. Om anderen ook kennis te laten maken met meer aspecten van de wijnwereld, begon ik deze site, Wijndummy.

Inmiddels is het dummy-achtige er bij mij wel af met de titel Vinoloog en het internationale diploma WSET 3 Advanced Level van┬áThe Wine & Spirit Education Trust op zak. Op de ‘Pass with Merit’ vermelding ben ik helemaal trots.

Toch kan ik Wijndummy niet loslaten, want wijn is niet alleen lekker, het is ook ontzettend leuk. Er zijn veel mensen, wijndummies, die in de wijnwereld verdwalen. Met blogs op wijndummy.nl, de Wijndummy Facebookpagina, Instagram en het Wijndummy YouTube kanaal probeer ik in ieder geval wat meer duidelijkheid te scheppen in die oh zo geweldige, maar ook overweldigende, wereld.

Mocht je toch wat willen vragen en/of opmerken, dan kan dat via het contactformulier of via info@wijndummy.nl. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Like dan de Wijndummy Facebookpagina!

Deel dit :