cliffhanger hoofdfoto rieslingweeks

TV wijntip: Nagelbijten met een Cliffhanger

Fans van The Walking Dead moeten binnenkort weer afkicken. Met nog maar 1 aflevering te gaan kan het niet anders dan dat we weer een enorme cliffhanger voor de boeg hebben.  Voor wie The Walking Dead niet kijkt, niet getreurd: deze wijntip past bij elke serie.

cliffhanger liggend 1

Cliffhanger

Deze wijn is niet alleen lekker en redelijk geprijsd, hij heeft ook nog eens een super gaaf etiket met een perfecte naam voor bij je serie: ‘Cliffhanger’ uit de Duitse Mosel. Nu verwijst cliffhanger vierkantde naam in dit geval niet naar een seizoensfinale, maar naar de steile rotswanden en het rotsachtige terrein waar de druivenstokken groeien.

Fris

Het is een heerlijk frisse Riesling met goede zuren die zo kenmerkend zijn voor deze druif. Opwekkend fris en fruitig en ondanks dat het een droge wijn is, heeft het toch een heel ieniemienie zoetje. Er geldt wel een waarschuwing: deze wijn is erg gevoelig voor doordrinkbaarheid. Die fles moet en zal leeg, wellicht zelfs iets te snel.

Waar?

Wil je ook op de bank kruipen voor de cliffhanger met een Cliffhanger, ga dan naar de Albert Heijn. Niet de goedkoopste met z’n € 7,49, maar wel lekker.

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina en volg je Wijndummy op Instagram. En heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nlWijndummy

Deel dit :