wijnfestival

Tijd voor een wijnfestival hier en daar

Meestal kun je festivalwijn beter gelijk in de prullenbak gooien, tenzij je graag misselijk naar huis wil. Maar gelukkig voor ons wijnliefhebbers komen er steeds meer wijnfestivals bij! De keuze is reuze zullen we maar zeggen en daarom hieronder een kort overzichtje van wat je waar vindt de komende tijd.

RYPP Wijnfestival

Waar: Rotterdam, Station Hofplein
Wanneer: 26 tot en met 28 mei 2017
Wat: Drie dagen lang wijnen proeven in combinatie met een culinaire snack. Je zit op het dak van de Hofbogen MET uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ik kan mij ergere plekken bedenken.

publiek foodtruck festival

Festival TREK

Waar: Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Enschede, Den Bosch, Amsterdam en Den Haag
Wanneer: verschillende data in mei, juni, juli, augustus en september 2017
Wat: Een lekker food truck festival waar je niet alleen de meest uiteenlopende gerechten bij de mobiele keukens kunt halen, maar er is natuurlijk ook wijn!

Taste of Amsterdam

Waar: Amsterdam, Amstelpark
Wanneer: 2 tot en met 5 juni 2017
Wat: Tijdens het Pinksterweekend kun je in het Amstelpark genieten van lekker eten en drinken tijdens Taste of Amsterdam. Ga zeker langs bij De Wijnfiets voor een goed glas wijn!

de wijnfiets compi

Bacchus Wijnfestival

Waar: Amsterdam, Amsterdamse Bos
Wanneer: 9 tot en met 11 juni + 16 tot en met 18 juni 2017
Wat: Mijn favoriete wijnfestival. Op en top kwaliteit, enorm veel keuze aan topwijnen, inclusief mijn persoonlijke bubbel favoriet: Jaqueline van Dis Donc. Zeker een bezoek waard. Koop een fles of een glas, plof neer in het gras en neem er wat lekkers te eten bij.

dis donc sabreren bacchus wijnfestival

Eten op Rolletjes

Waar: Ede, Arnhem, Haarlem, Deventer, Purmerend, Alkmaar, Zeist, Wageningen en Breda
Wanneer: juni, juli, augustus en september 2017
Wat: Nog zo’n geweldig food truck festival. Ik blijf het fijn vinden om dan even rond te struinen, hier en daar wat te eten met een goed glas wijn ernaast.

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina en volg je Wijndummy op Instagram. En heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  Wijndummy

Deel dit :