winnen wijnspijs wijn 6 surprise dinner terras

Laat je verrassen met een Surprise Dinner!

Ik ga graag uit eten. Als er aan het eind van mijn salaris niet een stukje maand over zou zijn, zou ik vaker gaan. Gelukkig zijn er bij mij in de buurt allemaal heerlijke restaurants, maar is het soms best lastig om te kiezen waar je heen wil.

Surprise Dinner

Surprise, surprise! Voor die twijfelkonten onder ons is daar het Surprise Dinner. Een nieuwe beleving, aangeboden door WijnSpijs.nl. Na een succesvolle pilot wordt dit concept nu over het hele land uitgerold.
Maar wat is het dan? Het bestaat uit een compleet drie gangen menu in een stad met bij elke gang een bijpassende wijn. Maarrrrrrrrrrr elke gang krijg je in een ander restaurant. Welke drie restaurants je bezoekt, dat krijg je pas op de avond zelf te horen. Het enige wat je van te voren weet is de stad die je zelf hebt uitgekozen.
surprise dinner restaurant week wijnfestival

Eigen tempo

De Surprise Dinners worden op donderdagavonden georganiseerd van 19:00 tot 22:00 uur en zijn ideaal voor een avondje uit voor foodies, vrienden, blind dates, gewone dates, stelletjes, opa’s en oma’s, uitgebluste ouders, niet uitgebluste ouders, eigenlijk voor iedereen vanaf 18 jaar wat de wijn betreft.
Behalve dat er een begin- en eindtijd is, loop je deze verrassingsavond gewoon op je eigen tempo en in je eigen gezelschap. Het is dus niet zo dat je in een grote groep door een stad struint en geen privé gesprek met je date kunt voeren. Kaartjes kosten tussen de €60,- en €65,- euro per persoon, maar dan heb je dus wel een drie gangen diner en bij elke gang een wijn. Wil je meer wijn, dan kan dat. Je moet de extra wijn dan gewoon nog even in het restaurant zelf afrekenen.
surprise dinner wijnspijs wandeling restaurant week

WijnSpijs

Op de site van WijnSpijs kun je zien waar er een wandeling is en in welke stad. Wil je wel zelf kunnen kiezen waar je heen gaat, dan bestaat er ook het Walking Dinner concept. Ook drie verschillende gangen in drie verschillende restaurants, maar dan kies je die zelf uit. Minder avontuurlijk, maar ook leuk. En natuurlijk hebben ze ook nog de Culinaire Wandeling. Bezoek op een zondagmiddag vijf tot zes restaurants waar je elke keer een klein gerecht en bijpassende wijn krijgt!

Meer Wijndummy

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina, volg je Wijndummy op InstagramTwitter en ga je naar het Wijndummy YouTube kanaal. Heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  Wijndummy

 

 

 

Deel dit :