sinterklaascadeau cadeaus

Sinterklaascadeau-tips voor de wijnliefhebber

De Sint is weer in het land, kinderen zetten hun schoen en ook wij volwassenen vinden het helemaal niet erg om een Sinterklaascadeau te ontvangen. Daarom wat tips om de echte wijnliefhebber te geven voor in de schoen, op pakjesavond of voor onder de kerstboom. Want het is ook binnen no time kerst natuurlijk.

De Omfietswijngids 2017sinterklaascadeau omfietswijngids

Prijs: 15 euro
Voor wie: De echte wijndummy
Wat: DE gids voor wijndummies die zich verloren wanen in de supermarkt. Nicolaas Klei heeft zich maandenlang opgesloten om voor jou elke wijn uit bijna elke supermarkt te proeven en te beoordelen. Het is niet alleen handig, zijn hilarische proefnotities zorgen ook voor de nodige lachstuipen.
Te koop: o.a. Bol.com

sinterklaascadeau winechillWinechill

Prijs: 25 euro
Voor wie: Iedereen die zijn (witte) wijn graag gekoeld drinkt en van design houdt
Wat: De Winechill is stylish en handig. Je stopt het metalen deel in je vriezer en haalt het eruit wanneer je de wijn moet inschenken. Door het slimme schenktuitje is knoeien ook gelijk onderdeel van het verleden.
Te koop: Wine-chill.com

DIY wijnkoelersinterklaascadeau wijnkoeler diy

Prijs: 20 euro
Voor wie: Iedereen die zijn (witte) wijn graag gekoeld drinkt en van knutselen houdt
Wat: Met deze ‘do-it-yourself’ wijnkoeler kun je van alles. Je vriest gewoon wat kraanwater in met behulp van de mal en voor de leuk kun je van alles in het ijs mee vriezen. Bloemen, een kleurtje, parels of herfstbladeren, bijna alles kan.
Te koop: o.a. Gadgethouse.nl

sinterklaascadeau wijnflesglasWijnflesglas

Prijs: 20 euro
Voor wie: De doordrinker en/of luilak
Wat: Wie niet op wil staan voor een refill of binnen no time zijn glas leeg heeft is het wijnglasfles DE oplossing. Oké, je komt lichtelijk over als een alcoholist, maar grappig is het wel. En anders gebruik je het gewoon als vaas. Ook leuk.
Te koop: o.a. Bol.com

Balkonbar

Prijs: vanaf 55 euro
Voor wie: Het hebben van een balkon is wel handig
Wat: Balkons staan er niet bekend om veel ruimte te hebben en met een tafel staat het dan ook al snel vol. Maar waar zet je dan je glas op? Met de balkonbar is daar nu een oplossing voor. Niet alleen handig voor in de zomer, maar ook voor balkonfeestjes in de winter of voor de rokers die naar buiten verbannen zijn.
Te koop: http://balkon.bar/

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina en volg je Wijndummy op Instagram. En heb je tips? Mail mij danWijndummy

Deel dit :