Puur Smaeck 3

Restaurant tip: Puur Smaeck in Hilversum

Hiep hiep hoeraaaaaaa. Restaurant Puur Smaeck is tien jaar. Voor wie het nog niet kent, het is zeker de moeite waard om eens langs te gaan voor lunch of diner.

Puur Smaeck

Puur Smaeck zit in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Hilversum. In de zomer kun je lekker buiten zitten op een leuk knus pleintje, waar nog een ander restaurant en de wijnbar ernaast op uit komen. Binnen ademt het sfeer en gezelligheid en het eten dat uit de keuken komt: heerlijk!

Puur Smaeck 1

Er wordt gewerkt met eerlijke producten, veelal biologisch, en de wijnen worden met zorg geselecteerd. Vlees, vis, vega, noem maar op, dus er is voor ieder wat wils.

Bijzonder

Wat Puur Smaeck nog extra bijzonder maakt, is de inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij draaien mee tijdens de lunch in de keuken en in de bediening en zorgen voor een lach op het gezicht van de bezoeker. Omdat Puur Smaeck nu tien jaar bestaat krijg je deze maand (februari 2018) tien procent korting op de lunchrekening!

Puur Smaeck 2

’s Avonds kun je in het restaurant je volledig laten verwennen met de meest heerlijke gerechten en wijnen. Na het eten hoef je maar tien meter te lopen om vervolgens middenin wijnbar Vintage te staan. Deze wijnbar is van dezelfde eigenaren als het restaurant en de wijnkaart is werkelijk geweldig. De keuze is enorm en beslaat zowel wijnen per glas als per fles. Genoeg dus voor een avondvullend programma.

Om met het kinderliedje van de basisschool af te sluiten: ‘Eet en drink smakelijk allemaal en geniet er maar van.’ Dussss……

Meer Wijndummy

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina, volg je Wijndummy op Instagram en ga naar het Wijndummy YouTube kanaal. Daar staat nu een nieuwe video over de wijnen van Lanzarote. Gewoon in het Nederlands en een versie met Engelse ondertitels. En nu ook Twitter!!!!!!! Heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  Wijndummy

Deel dit :