proost

Proost, op naar een nieuw jaar vol nieuwe wijnen

Nog even en we zitten alweer in 2018. Ik moet zeggen, dit jaar is wel echt voorbij gevlogen. Het was een top jaar waarbij de ene fles na de andere fles wijn werd opengetrokken. Er zijn nieuwe druivensoorten geproefd, slechte wijnen door de gootsteen gespoeld en trotse momenten gedeeld toen ik een diploma in the pocket had. WSET 3 certified, woehoeeeeeeeeeeeeeeee!

Proost WSET 3

Meer voor dummies

Maar wat mij ook wel duidelijk is geworden het afgelopen jaar, is dat toch veel mensen van wijn houden, maar nog altijd verdwaald rondlopen in de wijnwinkel. Des te meer reden om ook in 2018 door te gaan met Wijndummy. Sites en Instagram accounts waarbij dure en, voor de leek/wijndummy, onuitspreekbare wijnen worden behandeld en bloemige proefnotities worden gemaakt, zijn er al genoeg. Daarom beloof ik om in 2018 nog meer handige -wijndummy- weetjes en lekkere wijnen op Instagram, Twitter en Facebook te knallen.

proeverij paul mas chaos

Ook voor de niet zo dummy

Dit betekent overigens niet dat Wijndummy alleen voor dummies is. Er zullen genoeg blogposts verschijnen waar ook de wat gevorderde wijnkenner iets over wil weten. Niemand is ooit uitgeleerd, toch? Ik ook niet en dus is het voor mij zoeken naar de volgende stap in de wereld van wijneducatie.

wandelen door wijngaard

Meer Wijndummy

Na de vlogs voor LibelleTV begin ik de smaak van filmpjes te pakken te krijgen. I know, aan mijn presentatie skills is nog genoeg te doen, maar ik vind het knutselen toch leuk. Op het Wijndummy YouTube kanaal hoop ik dan ook meer content te kunnen plaatsen. Enige regelmaat kan ik niet beloven, dus abonneer je op het kanaal zodat je een berichtje krijgt wanneer er een nieuwe video online staat. Er gaat nu eenmaal veel werk in zitten en mijn reguliere werk binnen de tv-wereld gaat gewoon door, dus heb geduld ūüôā Op dit moment werk ik nog aan een video over mijn trip naar het bijzondere wijnlandschap van Lanzarote!

wijnlandschap2

Wat wil jij?

Heb je nou vragen voor mij over mijn blogs, vlogs, wijnen of wat dan ook, mail mij dan op info@wijndummy.nl of stuur een berichtje via Facebook of Instagram! Fijne jaarwisseling, doe voorzichtig en geniet van een heerlijk glas (oké, flessen) wijn. Jullie bedankt voor het volgen van Wijndummy in 2017 en tot volgend jaar!

Liefs en proost,

Heleen

Meer Wijndummy

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina, volg je Wijndummy op Instagram en ga naar het Wijndummy YouTube kanaal. En nu ook Twitter!!!!!!! Heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  Wijndummy

Deel dit :