wijnvakantie wine trails

Op wijnvakantie, maar waar?

De reclames die ‘vroegboekkorting’ schreeuwen, vliegen ons alweer om de oren en of je nu wil of niet, je gaat er toch over nadenken. Waar gaan we heen? Gaan we vliegen, met de auto, in eigen land? En wat is ons budget? Nu is het wat mij betreft simpel. Is er goede wijn, dan heb ik wel een leuke vakantie 🙂 1 + 1 = 2 en dus: Wijnvakantie!

wine trails boek wijnvakantie

1 + 1 = 2 en dus: Wijnvakantie!

Wine Trails

Nu heb ik afgelopen maand voor mijn verjaardag het perfecte vakantieboek gekregen (dank zus!). Echt nieuw is het niet meer, dus misschien heb je er al eens van gehoord. Het boek: Wine Trails van Lonely Planet is echt geweldig. De subtitel zegt genoeg: Plan 52 perfect weekends in wine country. Van Argentinië tot Australië en van Frankrijk tot Zuid-Afrika, zelfs landen als Hongarije, Libanon en Slovenië staan in het boekwerk. Per land is het dan weer onderverdeeld in regio’s, er staat bij wat je echt moet bezoeken, waar je kunt overnachten en waar je heerlijk kunt eten (ook belangrijk).

wijnvakantie paginas

Wine country, here we come!!!!!!!

wijnvakantie marlborough

Aan de slag

Die vroegboekkortingen kunnen mijn rug op. Ik duik eens lekker dat boek in en ga alvast de komende vakanties uitstippelen. Met ruim driehonderd pagina’s aan wijngenot overal ter wereld ben ik wel even zoet. Wine country, here we come!!!!!!!

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina en volg je Wijndummy op Instagram. En heb je tips? Mail mij dan! Wijndummy

Deel dit :