hoofdfoto luxe restaurant week

Op chic tijdens de Nationale Restaurant Week

Poets je schoenen nog maar wat extra op en trek dat leuke jurkje of die fancy blouse aan. De Nationale Restaurant Week gaat weer van start!

restaurant week
Nationale Restaurant Week

Je kunt het gerust de Nationale Restaurant Weken noemen, want die duurt dit jaar van 5 tot en met 21 maart. Tijdens die dagen kun je door heel Nederland spotgoedkoop in de leukste restaurants zitten. Voor €27,50 krijg je bij de deelnemende zaken een drie-gangen diner voorgeschoteld. Honderden restaurants doen mee en er zitten zelfs wat Michelinsterren tussen. Bij sommige zaken die een extra chic-de-friemel menu hanteren of restaurants met een ster, moet je misschien iets meer betalen, maar dan nog zit je prima.

wijnspijs wandeling restaurant week

Weekendje weg

Zoals je wellicht uit eerder blogs en posts had begrepen, komen wij thuis net uit een kleine verbouwing. Om te vieren dat we uit het stof zijn, besloten we dan ook om een weekendje Den Haag te boeken. Laat dat nou net in die weken van restaurant vreugde zijn! Wat al wel snel duidelijk werd, is dat de restaurants maar een bepaald aantal tafels hiervoor hebben gereserveerd en daardoor snel vol zitten. Vooral wanneer je op typische uit-eten-avonden gaat. Reserveer dus op tijd!

glazen wijnbar restaurant week

Alle voordelen op een rij

  • Je gaat heerlijk uit eten voor nog geen dertig euro.
  • Zo heb je meer geld over om aan wijn te besteden.
  • Je kunt nu net dat ene restaurant uitproberen waar je anders misschien niet zo snel heen zou gaan.
  • Reserveren is makkelijk via Restaurant Week!

Meer Wijndummy

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina, volg je Wijndummy op Instagram en ga naar het Wijndummy YouTube kanaal. En nu ook Twitter!!!!!!! Heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  Wijndummy

 

 

 

Deel dit :