lente oogstjaar wijnstok nederlandse wijngaarden

Ontdek de Nederlandse wijngaarden

Eerder blogde ik al over Nederlandse wijnen en dat sommige exemplaren echt wel het proberen waard zijn. Nederlandse wijngaarden zijn er genoeg en je kunt er vaak ook een bezoekje aan brengen. Lekker struinen door een wijngaard, proeven wat onze Nederlandse bodem en de druiven die daarop groeien te bieden hebben om vervolgens een doosje of twee mee naar huis te nemen. Klinkt niet verkeerd toch?

Nederlandse wijngaarden 1

Tasty Tales

De mannen Johan de Ligt en Alle van der Wal zijn twee wijnfanaten (en bier enzo) die hun werk in de tv-wereld hebben gecombineerd met hun enthousiasme voor het gefermenteerde druivensap. Zij reizen stad en land af, en maken uitstapjes over de grens, om video’s te maken over wijngaarden en bierbrouwerijen. Om het lekker divers te houden, pakken Johan en Alle zo hier en daar ook een distilleerderij mee. Die filmpjes zijn voor iedereen te bewonderen via hun site en via het YouTube kanaal van Tasty Tales. Zeker het bekijken waard en voor wijngaarden die nog niet voor de lens van Tasty Tales zijn verschenen: geef ze eens een belletje.

Nederlandse wijngaarden 2

Meer Wijndummy

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina, volg je Wijndummy op Instagram en ga naar het Wijndummy YouTube kanaal. En nu ook Twitter!!!!!!! Heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  Wijndummy

Deel dit :