Blackhawk Zinfandel online wijntip

Online wijntip: de Blackhawks uit Californië

Het is weer feest, want de wijnen van één van mijn favoriete wijnhuizen zijn weer eens in de Blackhawk Zinfandelaanbieding! Nadat ik ooit op een Wijn & Jazz avondje in Hilversum de Blackhawk Zinfandel proefde was ik om, heerlijk gewoon. De wijnen van de Amerikaanse zinfandel druif mag ik graag in huis halen en dan naar binnen gieten terwijl ik mijzelf op de bank nestel en Netflix opstart. En met dit druilerige weer, kan ik wel weer een voorraad gebruiken.

Online wijntip!!!!
Het is een heerlijk warme en rijke wijn. De geur van bosvruchten slaat uit het glas met een beetje van vanille en toffee er doorheen. Als je een slok neemt, proef je rode vruchten zoals aardbeien en frambozen samen met wat zwarte bessen. Ik vind een zinfandel altijd een beetje magisch ruiken en smaken. Klinkt misschien erg vaag en zweverig, maar anders kan ik het ook niet omschrijven. Mijn excuses :p

Wijnbeurs

Nadat ik de wijn voor het eerst had geproefd ging ik kijken waar die te krijgen was en ik vond de Blackhawk bij de Wijnbeurs, daar kun je online wijn kopen voor wie het nog niet kent.

Blackhawk Zinfandel online wijn

Meer, meer, meer!

Maar niet alleen de zinfandel is om je vingers bij af te likken, Blackhawk weet ook maar al te goed wat ze aan moeten met andere druivenrassen daar in Californië. Zo hebben ze ook een merlot, cabernet sauvignon en chardonnay. Om nou vier dozen van elke soort te kopen is misschien wat gek, maar bij de Wijnbeurs kun je ze nu allemaal zelf testen in een wijnpakket. Ik word daar altijd wel een beetje blij van 🙂 En nu ga ik mijn glas weer volschenken, joe!

Blackhawk Zinfandel Merlot Cabernet Sauvignon Chardonnay Wijnbeurs

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina en volg je Wijndummy op Instagram. En heb je tips? Mail mij danWijndummy

Deel dit :