bacchus wijnfestival rose

Nog bijkomen van het Bacchus Wijnfestival

Bacchus, Bacchus, Bacchus… God van de laveloosheid en een perfecte naam voor het wijnfestival dat dit jaar alweer voor de derde keer neer is gestreken in het Amsterdamse Bos: het Bacchus Wijnfestival. Dit jaar welgeteld twee weekenden lang, dus heb je vorig weekend gemist, dan kun je dit weekend (17, 18 en 19 juni) alsnog!

terrein bacchus wijnfestival

Flarden

Ik plofte afgelopen weekend op de hooibalen neer met het ene wijntje na het andere. Wat was het gezellig en wat waren de wijntjes weer lekker. Oh en wat ging het lampje ’s avonds uit……. Van de terugweg zijn nog wat flarden in mijn geheugen achtergebleven, maar van het Bacchus Wijnfestival zelf is het meeste nog wel blijven hangen.

Het Bacchus Wijnfestival

Voor wie het niet kent zal ik even kort uitleggen hoe het is, of lees mijn blog van vorig jaar over het festival. Op het festivalterrein staan verschillende (goede) wijnkoperijen die een uitgebreide selectie van hun wijnen naar het festival hebben meegenomen. Bij de kassa’s kun je muntjes kopen waarmee je op het hele terrein van alles kunt proberen. Je krijgt wel goed gevulde glazen, dus weet dat je niet in een rechte lijn naar huis loopt. Je kunt jezelf nog een beetje helpen door ook tussendoor goed te eten bij één van de leuke eetstandjes waar ze heerlijke hapjes maken. Zo staat kaaszaak Kef er met een stand, zijn er allerlei Spaanse worsten te koop en kun je er spannende bitterballen halen.

eten bacchus wijnfestival

Jaqueline en haar zwaard!

Het was ook zeker gezellig om Jaqueline Smit weer tegen te komen van Dis Donc. Zij importeert champagnes en sommige van jullie kennen haar misschien nog wel van de bubbelblog rond oud en nieuw. Ook zij staat weer op het Bacchus Wijnfestival met haar geweldige champagnes en haar sabreerzwaard!

dis donc sabreren bacchus wijnfestival

Mocht je dit weekend nog gaan, dan wens ik je veel plezier. Het Bacchus Wijnfestival is leuk, gezellig en je gaat er onwijs teut weg. Love it!

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina en volg je Wijndummy op Instagram. En heb je tips? Mail mij danWijndummy

Deel dit :