wijnvlog 3

Wijnvlogs van Wijndummy op Libelle TV

Even een schaamteloze zelfpromotie deze week. Naast dat je mij kunt volgen via blogs op deze site, Instagram, Facebook, Twitter en YouTube, maak ik ook een paar uitstapjes als vlogger voor Libelle TV.

wijnvlog 2

Wijnvlog

In de maand december kun je elke week op de site van Libelle TV een nieuwe vlog vinden. Waar gaat het over? Nou, over wijn natuurlijk, maar dan lekker basic en dus echt iets voor wijndummies. Wat zijn de beste budget buys? Wat drink je bij chocolade? Etc. De wijnwereld is voor veel mensen al lastig genoeg. Tijd dus voor wat makkelijke tips.

De eerste!

De eerste twee over chocolade en wijn en bubbels staan inmiddels online en zijn hier te vinden!

wijnvlog 1

Wijndummy YouTube

Ik ben van plan ook gewoon filmpjes te blijven maken voor het Wijndummy YouTube kanaal. Heb je trouwens een briljant idee voor filmpjes voor Wijndummy, mail dat dan naar info@wijndummy.nl. Zo nodigde ik laatst nog een paar vrienden uit voor een oliebollen en bubbels proeverij. Want ja…. wat drink je bij die vette hap? Zie het resultaat terug op het Wijndummy YouTube kanaal! Oh ja, en abonneer je natuurlijk gelijk even!!!!!!

Meer Wijndummy

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina, volg je Wijndummy op Instagram en ga naar het Wijndummy YouTube kanaal. En nu ook Twitter!!!!!!! Heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  Wijndummy

Deel dit :