sinterklaascadeau cadeaus

Leuke cadeaus voor de feestdagen

Ondanks dat het hele gerel rondom Sinterklaas het feest wat mij betreft behoorlijk heeft verpest, betekent dat niet dat niemand meer op zoek is naar leuke cadeaus. In ieder geval naar iets wat er nog na Black Friday rest.

En al is het niet voor Sint en (zwarte, blauwe, gele, paarse, roze) Piet, dan is het wel voor cadeaus die je met kerst onder de boom ziet.

Verder ben ik, zoals je leest, erg slecht met gedichten, dus zal ik mij weer in normale taal tot jullie richten.

Ja, dat rijmen vind ik wel een gedoe. Persoonlijk vind ik het dan ook niet erg om het feest een keertje over te slaan. Maar goed, december is nu eenmaal de feestmaand en die feestmaand staat garant voor een recordaantal pintransacties, blije ondernemers en blije mensen wanneer ze iets leuks in hun schoen of onder de boom vinden. Voor wijnliefhebbers is er heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel te vinden, dus heb ik een kleine selectie voor jullie gemaakt.

Wijnkenner word je zo

Heerlijk voor de wijnliefhebber die door de bomen het bos niet meer ziet. Ophélie Neiman leert je in dit boek meer over druivensoorten, aroma’s en heeft handige tips and tricks voor alle wijndummies.
Kosten: €22,50 (o.a. Bol.com)

wijnkenner cadeaus

Wat proef je?

Super leuk om eens te ondervinden hoe erg je bij het drinken van wijn ook “proeft” met je ogen. In deze zwarte wijnglazen kun je namelijk niet zien of je er wit, rood of rosé in hebt zitten, tenzij je het zelf inschenkt natuurlijk. Kun je proeven wat je drinkt of is het ineens toch een stuk lastiger te geworden? En het staat ook nog eens gewoon leuk.
Kosten: €19,95 (Radbag.nl)

zwarte wijnglazen cadeaus

Nooit meer je glas kwijt

Je kent het wel, sta je op een feestje en ineens heb je geen idee meer welk glas van jou is. Met deze glas markers van Vacu Vin heb je dat probleem in ieder geval niet meer. Je hebt die dingen in alle soorten, maten en kleuren, maar deze hebben ook nog leuke druiventrosjes op het wijnzegel.
Kosten: tussen de 6 en 15 euro, dus kijk even waar de leukste aanbieding is.

glas markers cadeaus

Rode smoel

Altijd lekker zo’n glas rode wijn, maar daarna zie je er soms toch uit alsof je de lippenstift van Morticia Addams hebt geleend. Leuk als klein schoencadeau is dan het wijndoekje. Dan ben je zo van dat rode smoelwerk af.
Kosten: €4,95 (wijndoekje.nl)

wijndoekjes cadeaus

Meer Wijndummy

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina, volg je Wijndummy op Instagram en ga naar het Wijndummy YouTube kanaal. Heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  Wijndummy

Deel dit :