insta wine event 2

Gezellig borrelen op het eerste Insta Wine Event!

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een Instagram account. De één gebruikt het privé voor de dagelijkse huishoudelijke foto’s, de ander voor zakelijke doeleinden en weer anderen spammen de wereld met hun hobby. Nou, onder die laatste categorie val ik dus. Wijn is zoals jullie weten een uit de hand gelopen hobby. En ook al ben ik zelf al enige tijd wijndummy af, dan nog ben ik er graag voor overige wijndummies.

Een ander pleurt er gewoon van alles op wat met wijn te maken heeft. En weer behoor ik tot die laatste categorie.

insta wine event 3

Wijnstagram

Ook binnen de categorie winestagrammers of wijnstagrammers zijn er grote verschillen. De één post bijna dagelijks flessen wijn met een proefnotitie, een ander gebruikt het om zijn of haar wijnzaak te promoten en weer een ander pleurt er gewoon van alles op wat met wijn te maken heeft. En weer behoor ik tot die laatste categorie. Op- en/of aanmerkingen over mijn account kunnen natuurlijk altijd worden gemaild naar info@wijndummy.nl of via een privé bericht op Instagram. 

Het idee was simpel en briljant: neem allemaal één of twee (dus gewoon twee) flessen wijn mee en klets elkaar de oren van de kop. Nou, dat konden wij wel.

Insta Wine Event

Soms kom je elkaar onderling nog wel eens tegen op een wijnproeverij en maar goed ook. Want door zo’n ontmoeting is het allereerste Insta Wine Event ontstaan. Het idee ontstond toen de wijnliefhebbers achter de accounts van Wijnstart, WiznessWine en Winewifey elkaar tegenkwamen op een proeverij. En begin deze week stonden dan zo’n dertig wijnstagrammers in één ruimte flessen wijn open te trekken. Het idee was simpel en briljant: neem allemaal één of twee (dus gewoon twee) flessen wijn mee en klets elkaar de oren van de kop. Nou, dat konden wij wel. Het was leuk om te zien hoe iedereen op zijn of haar eigen manier met Instagram omgaat en met welke intentie er posts de wereld in worden geslingerd. Ieder zijn ding zeg maar.

insta wine event 5
foto: MijnWijnPlein

Maar goed, waar wil ik heen met deze blog? Geen idee. Misschien wat ik wil zeggen is: zoek bijvoorbeeld eens op instagram op #wijn, #winesofinstagram, #winelife om te zien of er nog leuke accounts voor jou tussen zitten om te volgen. (En volg natuurlijk @Wijndummy) En zoek op #instawineevent voor nog meer vrolijke foto’s van die avond. Dan zie je aan de tags gelijk wie er nog meer waren en of er voor jou interessante accounts tussen zitten!

Meer Wijndummy

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina, volg je Wijndummy op Instagram en ga naar het Wijndummy YouTube kanaal. Daar staat nu een nieuwe video over de wijnen van Lanzarote. Gewoon in het Nederlands en een versie met Engelse ondertitels. En nu ook Twitter!!!!!!! Heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  Wijndummy

Deel dit :