Bacchus Wijnfestival 2017 4

Op een strobaal met een glas wijn: Bacchus Wijnfestival 2017!

Vorig weekend was het al een groot succes en ook dit weekend staat het weer te gebeuren: het Bacchus Wijnfestival 2017 in het Amsterdamse Bos. Ik ben nog aan het bijkomen van vorig weekend, wat een heerlijkheid allemaal.

Bacchus Wijnfestival 2017 1

Bacchus Wijnfestival 2017: het concept

Wijn, wijn en nog eens wijn EN eten. Tussen de strobalen en gezellige tafels en stoeltjes, vind Bacchus Wijnfestival 2017 3je de verschillende wijnwinkels die met -een selectie van- hun mooie wijnen niet kunnen wachten om jouw glas vol te schenken. Dit jaar zijn het De Wijnschuur, Henri Bloem, Vindict Wine, Chabrol Wines, Domaines Paul Mas, Glorious Bottles, Wijnhuis Zuid, Dis Donc, Grapedistrict en Wijnkoperij De Gouden Ton.
Je koopt je tickets online voor 15 euro en dan krijg je nog een echt wijnglas bij de entree ook. Je koopt ter plekke credits voor op een speciaal pasje waarmee je bij de stands kunt betalen.

Kies eens wat anders
Veel mensen zijn vaak geneigd om te kiezen voor wat ze kennen en dat is zo zonde. Laat je informeren bij de wijnwinkels, geef je smaakvoorkeuren aan en wie weet kom je nog tot spannende ontdekkingen.

Voor ieder wat wils

Naast lekkere wijnen zijn er ook veel stands waar je heerlijk kunt eten. Denk aan oesters, inktvis, falafelburgers, frietjes, flammkuchen en nog veel meer. Er is zelfs een heel restaurant ingericht waar topkoks hun kunnen laten zien. Er is ook zat te doen voor koters, dus die kun je gerust meenemen.

Bacchus Wijnfestival 2017 2

Wijndummy YouTube kanaal!

Een korte impressie van mijn beleving vorig weekend vind je op het Wijndummy YouTube kanaal! Enjoy en abonneer je op het kanaall!!!!

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina en volg je Wijndummy op Instagram. En heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  

Wijndummy

Deel dit :