kadotips feestdagen

Geen stress voor de feestdagen met deze kadotips!

Knijp jij ‘m al voor de feestdagen? Mis je nog kado’s of weet je gewoon niet wat je op je lootje moet schrijven? Of misschien zoek je nog naar het perfecte kado voor in een schoen? Dan komt Wijndummy nu met de oplossing! Dit keer geef ik je vijf kadotips en je kunt er nog drie winnen ook!

Voor wanneer je dorst hebt

Oké, laten we eerlijk zijn: je wijn warmt er nogal in op en als je het glas leegdrinkt weet je dewijnflesglas volgende dag niet meer dat je dat gedaan hebt, maar wat is dit wijnflesglas leuk! Hilarisch om te geven en om te krijgen. En ach… je kunt er altijd nog een bloem in zetten en het als vaas gebruiken. Of Sangria in maken in de zomer!

o.a. te krijgen via Radbag voor € 19,95

Just chillin’

wine chillStylish, sjiekdefriemel, eyecatcher en nog super handig ook. Mag ik u voorstellen aan: WINECHILL. Dit super compacte handigheidje houdt jouw witte wijn een uur lang gekoeld, zorgt ervoor dat rode wijn in een kwartiertje terug wordt gebracht naar een goede drinktemperatuur en heeft ook nog een handig schenktuitje waardoor je niet de hele avond wijn over je tafel of vloer drupt. Geen gezeul meer met een ijsemmer woehoeeeeeee.

Dit luxueuze hebbedingetje  bestel je via WINECHILL voor € 24,95 EN DEZE IS TE WINNEN! AAAARRRRGGGGGGHHHH!

Fancy de feestdagen in MET glitter!

Het begint voor de zussen Gillian en Jennifer allemaal als een hobby: wijnglazen omtoveren Xmas glazentot ware kunstwerkjes voor vrienden en familie. Maar zoals dat nog wel eens kan gebeuren met een hobby, loopt het volledig uit de hand en hun bedrijf Glitter and Twinkle is geboren. Je kunt gewoon 1 glas bestellen bij de dames, maar ook hele sets om je bruiloft, abrahamfeestje, of andere mijlpaal in je leven te vieren. De zussen zouden al lang geen bedrijf meer hebben als ze niet zo creatief waren en dus zijn ze ook weer voor de feestdagen aan het glitteren geslagen. De prijzen lopen uiteen van € 7,- tot € 15,- en de glazen komen in verschillende printjes. De dames zijn nog druk bezig met hun website, maar bestellen kan gewoon via hun Facebookpagina. Zie jij jezelf hiermee al helemaal aan het kerstdiner zitten? Speciaal voor Wijndummy stelt Glitter and Twinkle deze twee glazen beschikbaar! Whoop whoop! Gerard Joling zou er jaloers op zijn.

Back to basic

boekje smaakstofWat drink je bij welk eten? Wat is decanteren? Waarin verschillen de druiven Chardonnay en Sauvignon Blanc? In dit handige boekje ‘Smaakstof’ vind je antwoord op veel vragen waar wijndummies mee rondlopen. Super handig dus en dankzij de flexibele kaft en handzaam formaat is het een prima schoenkado! ‘Smaakstof’ is geschreven door de oprichters van Vindict, een wijn(web)winkel die ook nog eens tot beste wijn webwinkel van Nederland is verkozen. Het boekje is voor € 9,90 via hun site bestellen en te WINNEN bij Wijndummy!

Erop uit

Nu heb ik in een blog wel eens verteld over de Culinaire Wandeling van WijnSpijs. Op hun Gerechten bij de wandelingsite zie je wanneer de wandeling in welke stad gehouden wordt. Tussen 12:00 en 17:00 ga je zes tot acht restaurants af waar je een heerlijk gerecht en een bijpassende wijn krijgt. Kaarten zijn tussen de € 55,- en € 65,-. Nu snap ik dat die prijs misschien wat veel is om in een schoen te proppen of op een lootje te schrijven, maar WijnSpijs heeft ook kadobonnen die je al vanaf € 10,- kunt bestellen.

Winnnnnnnnnnnnn!

WINECHILL, Vindict en de dames van Glitter and Twinkle hebben hun fantastische kado’s ter beschikking gesteld. Ga naar de Wijndummy Facebookpagina, like de post van de winactie en laat weten welke van de drie kado’s jij graag zou willen hebben. Winnaars worden uiterlijk woensdag 25 november onder de winactie bekend gemaakt en krijgen een privéberichtje.

En wil je op de hoogte blijven van meer Wijndummy? Like dan ook de Wijndummy Facebookpagina en volg Wijndummy op Instagram! En dat wil je zeker, want binnenkort geef ik samen met een Wijndummytestpanel antwoord op een belangrijk decembervraagstuk:

welke wijn drink je bij al die 5 december lekkernijen?!

Wijndummy

Deel dit :