hoofdfoto wijnspijs wandeling

Even er tussenuit met de WijnSpijs Wandeling 2.0

Wie mij langer volgt, moet het concept van de WijnSpijs Wandeling wel kennen, maar even voor wie het gemist heeft. Het is een wandeling langs zes/zeven restaurants, waar je de meest heerlijke gerechten krijgt voorgeschoteld. En dat natuurlijk met een goed glas wijn. Deze wandelingen heb je door heel Nederland en vinden plaats op zondagmiddag. Je loopt op je eigen tempo en met je eigen gezelschap.
wijnspijs wandeling

WijnSpijs Wandeling 2.0

Mijn vriend en ik zijn fan. Het is niet alleen leuk om er een heel weekendje weg van te maken, maar ook lopen in eigen stad is een aanrader. Zo was er afgelopen zondag weer een wandeling in Hilversum. Toch was het dit keer anders, en niet alleen vanwege de toevoeging van een nieuw restaurant. Wij liepen onze eerste WijnSpijs Wandeling 2.0, want waar je voorheen nog met een strippenkaart en een uitgeprinte route door een stad liep, gaat het nu allemaal lekker digitaal.
tickets wijnspijs wandeling

De app

Je download de app, activeert je ticket door de barcode te scannen met je mobiel, niet geheel onbelangrijk, en je wandeling is opgeslagen. In de app vind je de volgorde van restaurants, de route en je kunt er bovendien de wijnen en de gerechten beoordelen. Opgegeven dieetwensen, allergieën en andere voorkeuren staan in je ticket vermeld. De restaurants scannen de barcode van je ticket op je mobiel en zien dus gelijk of zij nog ergens rekening mee moeten houden. Zo handig!
Gerechten wijnspijs wandeling

Legaal spelen met je telefoon

Ik denk dat de toevoeging van de app aan de wandeling zeker een goede verandering is. Ik neem bijvoorbeeld altijd mijn mobiel mee, maar die papieren strippenkaarten ben ik meer dan eens (bijna) vergeten. Het blijft overigens wel gek om in de restaurants “legaal” zo met je telefoon bezig te zijn, maar goed… alles went. Op naar de volgende dus! Voor data en steden kun je hier de agenda van de WijnSpijs Wandelingen vinden.

Meer Wijndummy

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina, volg je Wijndummy op Instagram en ga naar het Wijndummy YouTube kanaal. Heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nl!  

Wijndummy

Deel dit :