wijnbad 3

Met z’n allen in het wijnbad?!

De plaatjes van een over de top, idioot, grappig, geweldig en toch een beetje viezig wijnbad zijn bij velen al bekend. Toen ik deze laatst weer voorbij zag komen, besloot ik toch om er even iets meer over te lezen. Het is toch intrigerend. Ik heb het over het Yunessun Spa Resort in Hakone. En dat ligt natuurlijk in Japan, want daar gaan ze net even een stapje verder. Waar wij vaak denken ‘nu is het wel leuk’ kun je het aan de Japanners overlaten om er nog iets veel gekkers mee te doen.

Wijn Spa

Maar goed, een wijn spa dus. Als ik naar de plaatjes kijk, schiet er van alles door mijn hoofd. Van ‘Oh, wat gaaf’ naar ‘Ik moet er niet aan denken om er met mijn glas Cabernet Sauvignon tussen te dobberen.’ Waar mijn wenkbrauwen ook lichtelijk van omhoog schieten, zijn de blije kinderen die met een gelukzalige glimlach onder de fles van de ober/badmeester hangen.

wijnbad 2
Bron: ghanacelebrities.com

Het is niet zo dat je gezellig slokjes badwater gaat nemen met al die andere halfnaakte badgasten om je heen.

Maar is het ook wijn? Wat ik zo lees, is dat het gaat om paars water met een licht wijnparfum. Het badwater zou wel goed voor je huid zijn en zelfs verjongend. Echte wijn is het dus niet, maar moet je dat erg vinden? Het is niet zo dat je gezellig slokjes badwater gaat nemen met al die andere halfnaakte badgasten om je heen. Gelukkig lijkt de wijn die ze vanaf de kant in je glas schenken, dan wel weer echt.

wijnbad 1
Bron: mix1023.com.au

Sakezwemmen

Hoe dan ook een leuk idee en ik geloof ook echt dat het veel bezoekers trekt. Je kunt er dan ook niet alleen in een wijnbad, er is ook een sake-, koffie- en theebad. Dat sakebad is volgens de site dan wel weer echte sake en verwarmt je van binnenuit. Goed voor mensen die het snel koud hebben, aldus de Japanners.

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina en volg je Wijndummy op Instagram. En heb je tips? Mail naar info@wijndummy.nlWijndummy

Deel dit :