wijnfitness

Aan de wijnfitness

Oké, dat wijnexamen is hoogstwaarschijnlijk een dikke fail. Na een intense studie resulteerde de examendag in een enorme black-out alsof ik nooit een letter van de lesstof gelezen had. Natuurlijk is er nog een sprankje hoop dat ik genoeg goede antwoorden heb gegeven, maar ik ga er maar niet al te veel van uit.

Weg excuus

Maar goed, met het einde van die cursus valt ook gelijk het excuus weg waarmee ik al weeeeeeeken onder sportschoolbezoekjes uit kom. En wijn is fijn, maar wijn is ook een ontzettend leuke hobby (of beroep) die de nodige calorieën met zich meebrengt. Het zwembandjes gehalte kan hoog worden als je niet uitkijkt, laten we maar zeggen.

Het ‘goh, ben jij daar ook weer eens’ sijpelde door dat ene woordje heen.

No pain no gain

En dus sleepte ik mij op dinsdag weer naar de sportschool waar de mevrouw achter de balie mij met een iets te verbaasde ‘hoi’ verwelkomde. Het ‘goh, ben jij daar ook weer eens’ sijpelde door dat ene woordje heen. Zonder dat ik ook nog maar op een apparaat had gestaan, kreeg ik alweer een rode kop en sprintte schuldbewust naar de kleedkamer. Maar de dinsdag kon ik later wel afvinken en zelfs op woensdag ben ik weer naar de bodypump les gegaan. Resultaat: Ik wil nu zo’n bejaarde beugel in de badkamer, want met die spierpijn kom ik nauwelijks meer uit bad.

Wijnfitness

Nu heb ik sowieso altijd wel moeite met de sportschool, omdat die apparaten zo ontzettend saai zijn en hardlopen is gewoon niet mijn ding. Misschien moet ik het leuke maar met het noodzakelijke combineren en de volgende thuis wijnfitness activiteiten gaan ontplooien.

Voor meer Wijndummy like je de Wijndummy Facebookpagina en volg je Wijndummy op Instagram. En heb je tips? Mail mij danWijndummy

Deel dit :